Föreläsning

Föreläsning

Föreläsning om din hund – Olika nivå och fokus inom varje föreläsningstema

Jag erbjuder föreläsning till hundklubbar och andra organisationer.
Här är en kort presentation kring mina föreläsningar men beroende på sammanhang och beställare brukar jag skräddarsy och ge föreläsningarna olika nivå och fokus.

  • BPH-föreläsning

   Här tittar vi mera på BPH, de olika momenten, vad som testas, hur bedömningen vägs samman, vilka egenskaper vill vi ha hos våra hundar och varför. Hur kan man använda BPH-beskrivningen av sin hund för att bli en ännu bättre hundägare?

  • Klickerföreläsning

   Vad är egentligen klickerträning, varför fungerar det så bra. Hur kan vi använda det i vår hundträning.

  • Inlärning

   Hur lär sig våra hundar? Associationer och motivation. Vad är gemensamt vid inlärning för alla våra hundar. På hur många sätt kan en hund lära sig. Vilka inlärningsprinciper används med framgång i olika situationer. Att lära nytt och förmågan att bibehålla inlärda beteenden.

  • Vem är hunden?

   Hundar finns av många olika raser, raserna har framavlats av människan sedan hunden domesticerades. Vilka egenskaper och drag finns i våra olika hundraser. Hunden är på många sätt fantastisk. Genom kunskap om hundens ursprung kan vi bättre förstå beteenden och därefter forma vår kommunikation som förbättrar samspelet mellan människa och hund. Kan vi förebygga vissa konflikter genom att ha lite förståelse för vad som finns i generna?

  • Valputveckling

   Från valp till vuxen hund. Hur vet vi vad vi kan utveckla och påverka. Hur mycket kan vi egentligen påverka?  Jag ger dig verktyg att använda i utveckling av din valp.

 

 

Tillyshundtjänst_Föreläsning om din hund Föreläsning om din hund_Tillyshundtjänst Föreläsning om din hund-tillyshundtjänst

Intresserad av  föreläsning

Vill ni ha ett kostnadsförslag eller boka mig, skicka då ett mail. Använd gärna formuläret här nedanför.
Jag ringer sedan upp er. I det samtalet brukar jag ställa några frågor för att föreläsning ska passa er publik så bra som möjligt. Jag behöver också veta i vilken lokal föreläsningen ska hållas och om teknik finns på plats.
Har du ett planerat datum skriv det gärna i meddelanderutan längst ner i formuläret.

Kontakt med Helena Tilly

Ditt namn (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Välj vilken föreläsning som intresserar er

Ditt meddelande

Dela gärna!