Hundkurs

Hundkurs – Delar av vårt kursutbud

Hundmöteskurs.

Hundkurs för dig som upplever att din hund drar i kopplet, dra iväg med dig för att hälsa på annat eller kanske gör utfall mot andra hundar. Du upplever ett problem och era hundpromenader har blivit jobbiga.
Då är Hundmöteskursen en bra start för dig, på den här kursen jobbar vi för att förändra ett dåligt beteende och skapa nya. Läs mer här.

Valpkurs

Hundkurs Tillys hundtjänst valpkurs unghundskurs jaktkursValpkurs för din valp och unghund som lägger grunden för en fin relation er emellan. Vi jobbar med kontaktskapande övningar och utforskar den egna valpens personlighet.
Läs mer här.

 

 

Vilken personlighet har din hund?

Hundkurs Tillys hundtjänst valpkurs unghundskurs jaktkursVissa av din hunds egenskaper är rastypiska men även inom samma ras finns individuella skillnader.
Hur vill du beskriva din hund idag. Är den nyfiken och trygg, försiktig, socialt osäker, självständig.
Är din hund en tänkare eller snabbt med på alla dina påhitt? Läs mer här

 

 

Jaktlydnad grundkurs

Hundkurs Tillys hundtjänst valpkurs unghundskurs jaktkursKursen grundläggande jaktlydnad ger dig grunden för fortsatt träning av din hund. Relation och kommunikation mellan hund och ägare är i centrum på kursen. Vi tittar på inlärningsprinciper, vilka verktyg kan vi använda oss av för att nå vårt mål. Läs mer här.

 

 

 

Dela gärna!