Hundkurs

Hundkurs – Delar av vårt kursutbud

Hundmöteskurs.

Hundkurs för dig som upplever att din hund drar i kopplet, dra iväg med dig för att hälsa på annat eller kanske gör utfall mot andra hundar. Du upplever ett problem och era hundpromenader har blivit jobbiga.
Då är Hundmöteskursen en bra start för dig, på den här kursen jobbar vi för att förändra ett dåligt beteende och skapa nya. Läs mer här.

Valpkurs

Hundkurs Tillys hundtjänst valpkurs unghundskurs jaktkursValpkurs för din valp 3-8 månader som lägger grunden för en fin relation er emellan. Vi jobbar med kontaktskapande övningar och utforskar den egna valpens personlighet.
Läs mer här.

 

 

 

Miljötränings kurs

Hundkurs Tillys hundtjänst valpkurs unghundskurs jaktkursMycket av våra hundars reaktioner i olika situationer är genetiskt betingat och vi vet att vårt samhälle ställer stora krav på hunden. I miljöträningskursen låter vi våra hundar prova på olika miljöer, ljud och underlag under ordnade förhållanden. Vi jobbar tillsammans med hunden och eftersträvar trygghet och förtroende i relationen. Läs mer här.

 

Friskvård för hund

Hundkurs Tillys hundtjänst valpkurs unghundskurs jaktkursSom hundägare är det bra att alltid ligga steget före eventuella åkommor som kan drabba din hund. Det här är kursen för dig som vill lära mer kring olycksfall, skötsel och förebyggande hälsovård av hund. Läs mer här

 

 

 

Vilken personlighet har din hund?

Hundkurs Tillys hundtjänst valpkurs unghundskurs jaktkursVissa av din hunds egenskaper är rastypiska men även inom samma ras finns individuella skillnader.
Hur vill du beskriva din hund idag. Är den nyfiken och trygg, försiktig, socialt osäker, självständig.
Är din hund en tänkare eller snabbt med på alla dina påhitt? Läs mer här

 

 

Jaktlydnad grundkurs

Hundkurs Tillys hundtjänst valpkurs unghundskurs jaktkursKursen grundläggande jaktlydnad ger dig grunden för fortsatt träning av din hund. Relation och kommunikation mellan hund och ägare är i centrum på kursen. Vi tittar på inlärningsprinciper, vilka verktyg kan vi använda oss av för att nå vårt mål. Läs mer här.

 

 

 

Dela gärna!