Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://tillyshundtjanst.se.

Integritetspolicy – GDPR

Genom att mejla eller bli kund samtycker du till Tillys hundtjänsts lagring och hantering av dina personuppgifter.

Personuppgifter (t.ex. namn, adress, telefon, mailadress lagras i syfte att fullgöra avtalade tjänster eller för att erbjuda dig bästa service.

När du blir kund eller mailar godkänner du att Tillys hundstjänst använder personuppgifterna för att kommunicera med dig via e-post, telefon eller andra kommunikationsmedel för att svara dig, upplysa om aktuella kurser eller annat som kan vara relevant för dig som kund hos oss.

Tillys hundtjänst kommer inte dela dina personuppgifter med annan part. 

 Önskar du korrigera eller radera dina personuppgifter kan du kontakta Tillys hundtjänst.

 Den rättsliga grunden för behandlingen av en dina personuppgifter är det avtal som du ingår med Tillys hundtjänst som kund.

Tillys hundtjänst förbehåller sig rätten att behålla kontaktuppgifter  i sju (7) år efter sista fakturan. Den rättsliga grunden för att vi spar dina uppgifter i sju (7) år är för att vi måste fullgöra våra förpliktelser enligt Bokföringslagen.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

 

Dela gärna!
Show Buttons
Hide Buttons